Sunday, 18 March 2012

Free Header for u..

klu u guys interested bleh grab salah 1 yer..size header asal is 800x200 and d background is transparent k..dibuka juga utk tempahan if u guys nk ur own banner or header with ur own design,backlink,size,wording,pict,etc..murah je..just email me at yapinkywinky@gmail.com 4 more info..enjoy~~~









































siapa terror tangkap gambar sila angkat tangan :)
wahhh isi minyak dapat duit plk??? yeke??
cunnyee..korang nak x???

62 comments:

  1. blh bg tahu,cm ner nk letak kt header...:)tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. same je mcm psang widget dear..di ruangan page element,klik add a gadget di bahagian sidebar => html=> paste kod yg telah dicopy..then heret je kotak tu ke bahagian header..klu xheret,header tu stay duk kat sidebar..

      Delete
  2. cantik sngt :)
    boleh x kalau nak grab all header ni ?
    anis nak letak dekat tuto. nnti anis crdit kn dekat blog awak .

    ReplyDelete
  3. gak apa apa kan di pasang di sidebar :D

    ReplyDelete
  4. your blog is suberb join this web and make new frnds and much more http://myfriendskorner.com/

    ReplyDelete
  5. Wah.. banyak pilihan banner yang menarik, thanks sdh dishare sobat, salam sukses..

    ReplyDelete
  6. wah cantik...rambang mata tgk

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. nak tanya kalau ambik tempahan berapa ye??

    ReplyDelete
  8. free ke sume ni? baiknye owner..thanx ya!;)

    ReplyDelete
  9. Thankss..saya ambik taruk kat blog saya.. pretty cool :) ..Thnks again ;)

    ReplyDelete
  10. cute sumernyerr, amik 1 erp!!

    ReplyDelete
  11. mcm mne nk msukkan ??da heret da k0d yg da c0py tuh kt bhgian header ..tp,,x mlekat lhaa ..

    ReplyDelete
  12. lawa nyeee !!! amik satu ^^ thank you soo00 much ! :D

    ReplyDelete
  13. hi... saya nak ambil satu ea... lawa... :)

    ReplyDelete
  14. hai... cantik semuanyer. mcm mana klu nk tempah 1, brape harge yerk...

    ReplyDelete
  15. Nak grab yang biru muda punye <3

    ReplyDelete
  16. tqqqq....halal kan yeee ;)

    ReplyDelete
  17. mcm mana nk ubah background picture?

    ReplyDelete
  18. tengs.. cantek. saya ambik satu. ;)

    ReplyDelete
  19. cantik!! saya ambik satu ye.. :)

    ReplyDelete
  20. hehe..nak satu ye? Buat banyak lagi~

    ReplyDelete
  21. boley x anda buatkan header gune gamba saye???

    ReplyDelete
  22. cantik....please visit >>>> http://kisah97buddy.blogspot.com/ ..[new in blogger world... ] ;)

    ReplyDelete
  23. i love that all.. :D ... thanks to the owner...

    ReplyDelete
  24. kalau free.. tolong lawat and follow blog saya okey? dan minta tolong komen apa apa yang patut.. saya baru sahaja jadi blogger.. thank you.. http://alea1437.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. cantik..thanks to the owner
    saya mnta satu..<3

    ReplyDelete
  26. http://tymaedogawa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. cant see themm on my blog! http://www.makeupandbeautyblog.in/

    ReplyDelete
  28. thanks ya..

    visit my blog : http://sujanachantek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. thanks to the owner.
    saya ambik satu ek :*

    ReplyDelete

Followers